بایگانی نوشته‌ها


محاسبه مالیات بر ارث

محاسبه مالیات بر ارث

محاسبه مالیات بر ارث یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های وراث پس از فوت عزیزان است. زیرا در کنار غم از دست دادن عزیز، در انجام تشریفات و مراسمات و یا حتی تهیه مایحتاج خانواده متوفی با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند. در این مطلب آموزش مالیات همراه ما باشید تا شما عزیزان را با تغییرات مهم قانون جدید مالیات بر ارث و جدیدترین نحوه محاسبه مالیات بر ارث آشنا نماییم.

فرار مالیاتی: چیستی، انواع و پیامدها و راهکارهای مقابله

فرار مالیاتی: چیستی، انواع و پیامدها و راهکارهای مقابله

مالیات مفهومی است که شنیدن آن ممکن است برای بسیاری افراد غیرقابل تحمل باشد. دلیل این موضوع شاید عدم فرهنگ‌سازی مناسب در مورد مالیات و فواید آن برای جامعه باشد. بسیاری از مودیان اطلاعات زیادی در مورد تاثیر مالیات روی اقتصاد و جامعه ندارند. همچنین افزایش نرخ مالیات‌ها هم گاهی باعث نارضایتی مودیان می‌شود. همه این‌ها باعث دامن زدن به فرار مالیاتی در کشور می‌شوند. طبق آمارهای ارائه شده، سالانه چیزی در حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار میلیارد تومان فرار از پرداخت مالیات در کشور وجود دارد. به این رقم تاثیرات منفی آن روی اقتصاد کشور را هم اضافه کنید. در این مطلب قصد داریم به موضوع دور زدن مالیات توسط برخی مودیان و جرائم مالیاتی مربوطه اشاره کنیم.

اظهارنامه مالیاتی: چیستی و کاربرد

اظهارنامه مالیاتی: چیستی و کاربرد

هر سازمان یا شرکتی باید مالیات خود را بپردازد. مبلغ مالیات هم با توجه به میزان فعالیت‌ها و درآمد کسب‌شده سازمان در یک دوره زمانی مشخص، تعیین می‌شود. اظهارنامه مالیاتی یکی از ابزارهای ضروری برای پرداخت مالیات است. بنابراین هر سازمانی باید با نحوه تدوین اظهارنامه و ارائه آن به سازمان‌های دولتی مربوطه آشنایی داشته باشد. در غیر این صورت نمی‌توان برای پرداخت به‌موقع مالیات اقدام کرد. همان‌طور که می‌دانید پرداخت نکردن مالیات با جریمه‌های سنگینی همراه خواهد بود. به همین دلیل در این مطلب به معرفی اظهارنامه مالیاتی و روش‌های تهیه و تنظیم آن می‌پردازیم.

مؤدی مالیاتی کیست؟

مؤدی مالیاتی کیست؟

آشنایی با تعریف مؤدی مالیاتی اولین قدم در ایجاد فرهنگ صحیح مالیاتی است. ایجاد فرهنگ صحیح مالیاتی موجب انجام صحیح تکالیف مالیاتی در مهلت مقرر و محاسبه و مطالبه مالیات منصفانه برای مودیان می‌شود؛ همچنین راه را برای استفاده از تسهیلات مالیاتی برای مؤدیان خوش حساب فراهم می‌نماید. از آنجا که رسالت ما در پارسا حساب، ارتقای سطح فرهنگ مالیاتی مؤدیان است، در این مطلب آموزش رایگان مالیات قصد داریم تا شما را با مودیان مالیاتی، انواع آنها و تکالیف یک مؤدی مالیاتی آشنا نماییم.

مالیات چیست؟

مالیات چیست؟

بهترین استراتژی برای تامین بودجه و درآمد زایی دولت ها، مالیاتی است که از شهروندان اخذ می شود. در حقیقت برای کشورهایی که منبع درآمد آنها فروش نفت و فرآورده های نفتی می باشد، وضع قوانین مالیاتی بهترین ابزار جایگزین برای افزایش سرمایه و همچنین فراهم سازی رفاه اجتماعی در جامعه تلقی می گردد. در همین راستا ایران نیز با وضع مالیات های مستقیم و غیر مستقیم قصد دارد عدالت اقتصادی و اجتماعی را در کشور برقرار کند. در علوم اقتصادی، واگذاری دارایی و ثروت از بخش خصوصی به بخش دولتی بر اساس قوانین از پیش تعیین شده به طور اجباری مالیات محسوب می شود. به طور کلی این مبحث یکی از داغ‌ترین مباحث اقتصادی و حقوقی می‌باشد و تمام کشورها قوانین ویژه ای در این باره وضع کرده اند. در ایران نیز ماده 21 قانون اساسی به این موضوع پرداخته است. در این مقاله تلاش کرده ایم که به زبان ساده، راجع بهمفهوم مالیات و انواع آن، اطلاعاتی را در احتیار شما همراهان قرار دهیم.

حسابداری مالیاتی: تعریف و کارکردها

حسابداری مالیاتی: تعریف و کارکردها

مالیات یک منبع درآمد بسیار مهم برای دولت محسوب می‌شود. به همین دلیل با وضع قوانین خاصی، اقدام به وصول آن می‌کند. در این میان شرکت‌ها، سازمان‌ها و به طور کلی بنگاه‌های اقتصادی، اصلی‌ترین بازیگران در عرصه مالیات هستند. بنگاه‌های اقتصادی چگونه اقدام به محاسبه و پرداخت مالیات می‌کنند؟ اینجاست که حسابداری مالیاتی وارد عمل می‌شود. بیشتر شرکت‌ها و کسب و کارها، عنوان شغلی مجزایی با عنوان حسابدار مالیاتی دارند تا به انجام محاسبات و مباحث مربوط به امور مالیاتی بپردازد.

بهترین دانشگاه های حسابداری (دولتی و آزاد + معدل و شرایط ورود)

بهترین دانشگاه های حسابداری (دولتی و آزاد + معدل و شرایط ورود)

اخذ مدرک رشته حسابداری در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در بهترین دانشگاه‌های ایران شما را آماده کار در نهادهای دولتی و غیردولتی به‌عنوان حسابرس، حسابدار و مشاور مالی و بسیاری دیگر از شغل‌ها می‌کند. گفتنی است درآمد حسابدار در هریک از این سمت ها متفاوت است. این بدیهی است که تراکنش‌های مالی در شرکت‌های بزرگ و کوچک و نهادهای مختلف بسیار مهم است؛ بنابراین در صورت تحصیل در بهترین دانشگاه دولتی حسابداری دولتی در ایران می‌توانید پست‌های مدیریتی مهمی را به دست بیاورید.

تیپ شخصیتی و شغل حسابداری

تیپ شخصیتی و شغل حسابداری

رشته حسابداری شاخه های متفاوتی دارد و حسابداران به‌صورت کلی مسئولیت تجزیه و تحلیل، تفسیر و نگهداری سوابق مالی مانند مالیات، حقوق و دستمزد و ... را بر عهده دارند. همچنین آن‌ها با توجه به سبک کاری سازمان، طیف وسیعی از وظایف مرتبط با امور مالی را هم برای مشتریان و افراد حقیقی و هم شرکت‌ها و افراد حقوقی انجام می‌دهند. اگر شما هم به شغل حسابداری علاقه داشته باشید یا یک حسابدار باشید، ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که تیپ شخصیتی یک حسابدار چیست و چه کسانی با کدام تیپ‌های شخصیتی می‌توانند در این شغل موفق‌تر شوند؟ ما در این مقاله قصد داریم به این سوال جواب دهیم و درباره ویژگی‌های مورد نیاز برای یک حسابدار صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

ویژگی های یک حسابدار خوب و حرفه ای

ویژگی های یک حسابدار خوب و حرفه ای

بدون شک حسابداری را می‌توان یکی از پرطرفدارترین شغل‌های چند وقته اخیر در نظر گرفت که هر ساله فارغ التحصیلان زیادی از دانشگاه‌های گوناگون، از این رشته وارد بازار کار می‌شوند. نکته‌ی مهمی که در رابطه با این شغل وجود دارد، عوامل موثر بر رشد یک حسابدار است که باید اطلاعات کاملی درباره این عوامل داشته باشید تا بتوانید به یک حسابدار موفق و حرفه ای تبدیل شوید.

چه نرم افزار حسابداری مناسب فعالیت ما است؟

چه نرم افزار حسابداری مناسب فعالیت ما است؟

نرم افزار حسابداری برای رصد مستمر و مداوم و اثربخش معاملات مالی درون یک سازمان بوده و معمولا پکیج های پنج گانه ای را دنبال می کند که عبارتند از: دفتر کل،  حساب های دریافتی، حساب های قابل پرداخت (بستانکار)، حقوق و دستمزد و گزارش گیری جامع مبتنی بر نیاز های مدیریت ارشد. در طراحی و تولید نرم افزار های حسابداری (ACCOUNTING SOFTWARE) به منظور مدیریت اثر بخش امور مالی (FINANCIAL MANGEMNET)، این پنج قابلیت که ماژول  (MODULE)  نامیده می شود، لحاظ می شود. اگر برای نخستین بار است که قصد دارید نسبت به خرید نرم افزار حسابداری اقدام کنید، باید بدانید که اصولا نرم افزار های حسابداری بر اساس نیاز های خاصی تولید می شود و کاربرد های متنوع و متفاونی با یکدیگر دارند.

پارساحساب ایرانیان
از هر کسب‌و‌کاری که باشید، تولیدی یا بازرگانی، خدماتی یا آموزشی، حقیقی یا حقوقی، خواه‌ناخواه با مالیات و مباحث مربوط به آن درگیر هستید. برای عبور از پیچیدگی‌های امور مربوط به حسابداری مالیاتی و قوانین حاکم بر آن، شما به همراهی یک تیم متخصص و حرفه‌ای نیاز دارید. موسسه حسابداری پارسا حساب ایرانیان، این افتخار را دارد که با تسلط کامل بر قوانین مالیاتی کشور، بهترین خدمات را به صاحبان کسب‌وکار ارائه دهد. تیم حسابداری مالیاتی ما همواره در کنار شما هستند تا در زمینه‌های مختلف در حوزه مالیات، شما را همراهی کنند و کم‌هزینه‌ترین مالیات را برای شما رقم بزنند.
اطلاعات بیش‌تر
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...